Beknopte verhuurvoorwaarden Partyverhuur:

HUURPERIODE: Alle prijzen van de Partyverhuur zijn gebaseerd op 1 huurdag. Voor het meerdere dagen gebruiken van de spullen wordt een toeslag gerekend. Normaal gesproken wordt een bestelling een dag voor gebruik bezorgd en een dag na gebruik weer opgehaald, wij noemen dit de transportdagen. Indien u de bestelling bij ons op wil komen halen, mag dit ook een dag voor gebruik en kunt u de bestelling een dag na gebruik weer bij ons terugbrengen. Deze transportdagen worden niet als extra huurdagen gezien. In het weekend worden er geen bestellingen bezorgd of retour gehaald, op deze dagen kunnen er ook geen bestellingen opgehaald of retour gebracht worden. wanneer de spullen niet op zaterdag en/of zondag gebruikt worden, dan worden deze dagen ook niet als extra huurdag gezien.

EXTRA HUURDAG: Voor één extra huurdag rekenen wij een toeslag van 30% van het dagtarief.  Voor elke dag daarna rekenen wij een toeslag van 10% van het dagtarief. De huurprijzen voor dorpsfeesten, evenementen, festivals of langer dan een week zijn op aanvraag.

BEZORGDAGEN: Wij bezorgen standaard op de dag vóór gebruik en halen de spullen retour op de dag ná gebruik. Met uitzondering van het weekend; bij gebruik op maandag worden de spullen al op vrijdag bezorgd. Bij gebruik op vrijdag en/of zaterdag worden de spullen op maandag retour gehaald. Uiteraard zijn er in overleg afwijkende bezorg- of retourdagen af te stemmen.

BEZORGTIJDEN: Uw bestelling wordt bezorgd op de afgesproken dag tussen 08.00 en 17.00 uur. Wij halen de bestelling weer retour op de retourdatum tussen 08.00 en 17.00 uur. Specifieke bezorg- of retourtijden afspreken is in een aantal gevallen mogelijk. U dient dan echter wel rekening te houden met extra kosten. Onze medewerkers kunnen u daarover informeren.

TRANSPORTKOSTEN: U treft op de offerte en op de bevestiging de transportkosten aan die zijn afgestemd op de door u aangegeven wensen. Op de offerte en de bevestiging staan ook de bezorg- en retourdatum vermeld.

ANNULERING: Nadat u schriftelijk of per e-mail akkoord hebt gegeven op onze offerte ontvangt u van ons een bevestiging. Deze bevestiging is uw huurcontract, uw bestelling is op dat moment definitief en wij reserveren de bestelde artikelen voor u. Voor het annuleren van een bevestigde bestelling hanteren wij de volgende tarieven:
2,50 % van offertebedrag bij annulering op 31 of meer werkdagen tot de opbouw/bezorgdatum
5,00 % van offertebedrag bij annulering op 30 t/m 15 werkdagen tot de opbouw/bezorgdatum
12,50 % van offertebedrag bij annulering op 14 t/m  8 werkdagen tot de opbouw/bezorgdatum
25,00 % van offertebedrag bij annulering op  7 t/m  3 werkdagen tot de opbouw/bezorgdatum
50,00 % van offertebedrag bij annulering op  2 t/m  1 werkdagen tot de opbouw/bezorgdatum
100,00 % van offertebedrag bij annulering op opbouw/bezorgdatum

VERPAKKINGEN EN RETOUR GLASWERK, SERVIES EN BESTEK: Glaswerk dient “op z’n kop” in de betreffende kratten retour geleverd te worden. Het glaswerk, servies en bestek mag spoelschoon (d.w.z. zonder etens- en drankresten) retour gegeven worden en dient gesorteerd retour gegeven te worden. Tegen een op aanvraag beschikbaar tarief kan het glaswerk, bestek en servies niet gespoeld retour worden gegeven.

VERPAKKINGEN EN RETOUR LINNENGOED: Het linnengoed dient altijd ongewassen retour gegeven te worden; als het nat is dient het te worden uitgehangen om weervorming te voorkomen. Vlekken, brandgaatjes, kaarsvet of schimmel is schade. Indien er schade is ontstaan wordt de vervangingswaarde in rekening gebracht.

BARS EN BIERTAPS: Worden geleverd exclusief koolzuur. I.c.m. afname van bier zal / kan er ook koolzuur geleverd worden. De barren worden niet standaard aangesloten. Barren dienen schoon retour te komen, het spoelen van de bierleiding zit wel bij de huurprijs inbegrepen.

BARBECUES EN DIVERSE ANDERE ARTIKELEN: De materialen dienen schoon geretourneerd te worden. Mocht dit niet lukken of bent u niet in de gelegenheid dan zullen er schoonmaakkosten in rekening gebracht worden.

CONTROLE: Bij retour van de goederen in ons magazijn, worden de goederen gecontroleerd en (indien mogelijk) in uw aanwezigheid geteld. Deze telling is altijd bindend.

BREUK, SCHADE, VERMISSINGEN ETC.: Alle schades en vermissingen, door welke oorzaak ook, zijn voor rekening van de huurder. Mocht er sprake zijn van breuk bij ontvangst van de levering dan dient dit binnen 1 uur na aflevering gemeld te worden.

LEGITIMATIE: Legitimatie dient te geschieden met een geldig legitimatiebewijs voor het huren van onze artikelen.

BEZORGING: Bezorging geschied alleen op de begane grond en op één locatie tenzij anders is overeengekomen. Voor alle goederen (vooral mobiele als bar op wielen, koelkasten etc.) dient rekening gehouden te worden met de bereikbaarheid van de locatie (bijvoorbeeld past de bar door de deur?). Bezorging geschied alleen via verhard terrein, dus geen grindpaden. Als blijkt dat bij levering de goederen niet op “normale” wijze op de locatie kunnen worden geleverd, dan worden eventuele handelingskosten (als extra transportkosten etc.) en annuleringskosten berekend. De goederen dienen klaar te staan op de afgesproken tijd daar waar ze ook zijn afgeleverd (ook weer op één locatie) tenzij anders is overeengekomen.