Tent huren?

Organiseert u een (bedrijfs)feest, een beurs of festival? Dankzij onze jarenlange ervaring in de evenementenbranche kunnen wij u in al uw wensen bijstaan.
Op festivallocaties, bedrijfsfeesten, bruiloften/recepties, evenementen, u vindt ons overal.

Groot aanbod tentenverhuur

Stretchtent

Stretchten (ook wel flextent, freeformtent, bedoeïenentent of sheltertent genoemd) zijn een multifunctionele oplossing voor ieder evenement.
Stretchtenten zijn veelzijdig en hebben door de flexibele mogelijkheden een grote visuele aantrekkingskracht.

Aluhal

Huur een aluhal voor uw evenement
Organiseert u een feest voor tientallen, honderden of duizenden mensen? Verwacht u veel bezoekers bij een open dag of bedrijfsfeest? Over de huisvesting hoeft u niet in te zitten. Door een aluhal van Wiersma Tentenverhuur Tenten te huren, creëert u overal een aantrekkelijke en hoogwaardige feestlocatie. Het huren van aluhallen is de oplossing in elke situatie waarin u wel een locatie maar geen onderdak hebt.

Pagode tent

Pagodetenten huren voor evenementen
Op welke locatie u ook een pagodetent neerzet, gasten weten meteen waar ze moeten zijn. Met hun kenmerkende, glooiende puntdak en boogramen in het zeildoek, brengen de pagodetenten de sfeer erin. Ideaal dus om te huren voor uw evenement. Deze tenten zijn rasechte feesttenten. Maar wij verhuren ze niet alleen als onderdak voor feestgangers. Organiseert u een evenement met verschillende standhouders, workshops of groepsactiviteiten? Dan is het huren van pagodetenten de oplossing. Met deze tenten kunt u het evenemententerrein flexibel indelen.

Podium

Wij verhuren podia voor binnen en buiten.
De buiten podiums kunnen worden overkapt met een alutent.
Voor de binnen podiums maken wij gebruik van onze podium elementen. Deze elementen hebben een afmeting van 1m x 2m  en kunnen door middel van klemmen worden gekoppeld tot vele afmetingen. De hoogte van deze elementen kan variëren van 20, 40, 60, 80 tot 100cm

Uitstraling

Heeft u een evenement voor een klein gezelschap of organiseert u een feest voor een paar honderd personen? Wij hebben voor elke gewenste grote een perfecte oplossing. En wij zorgen voor de tent met de juiste grote en uitstraling. Wilt u ook de aankleding van de tent door ons laten verzorgen? Geen probleem. Wij kunnen u alle zorgen uit handen nemen. Uw evenement / feest krijgt op deze manier de uitstraling die het verdient.

Flexibel en snel

Wij begrijpen dat u veel moet regelen wanneer u een evenement of feest organiseert. Wij denken graag met u mee. Door korte lijnen binnen ons bedrijf zijn wij gewend om snel te schakelen. Is de groep toch groter dan verwacht of val het weer toch tegen? Wij zorgen voor een passende oplossing. Door het grote aanbod aan verhuur tenten kunnen wij snel en effectief werken.

Ruim productassortiment

Omdat geen enkele gelegenheid hetzelfde is is er geen standaard! Wij zoeken altijd de juiste tent voor het evenement. Wilt u een pagode tent, een stretchtent of een alu-hal huren?  Het kan allemaal. Natuurlijk kunnen verschillende tenten ook gekoppeld worden om zodoende nog een grotere capaciteit te creëren. Natuurlijk bieden wij voor de aankleding ook verschillende opties en mogelijkheden voor vloerbedekking / vloerdelen en overige accessoires.

Veiligheid

Met onze jarenlange ervaring weten wij hoe belangrijk veiligheid is. Wij zijn altijd op alles voorbereid en zorgen voor de juiste verankering en houden rekening met de weersverwachtingen zodat u geen zorgen heeft. Op Wiersma Tentenverhuur kunt u bouwen. Meer informatie of een offerte aanvragen? Klik hier