Buffetmaterialen huren?

Verhuur van buffetmaterialen, serveermaterialen, tafelaankleding, warmhoudartikelen en meer.

Een evenement organiseren brengt veel werk met zich mee. Uiteraard wilt u dat het evenement tot in de puntjes geregeld is. Óók voor het verhuur van buffetmateriaal kunt u rekenen op Wiersma Partyverhuur! Het verhuuraanbod van buffetmaterialen bij Wiersma Partyverhuur is zeer breed. Klassiek of modern, ons assortiment bevat fantastisch buffetmateriaal in welke stijl u ook wenst.

U vindt op onze website diverse categorieën; buffet- en serveermaterialen, tafelaankleding en warmhoudartikelen.

Voor de volledige aankleding van uw buffet kunt u bij ons terecht. Zo kunt u van chafing dish tot dienbladen bij ons huren. Wanneer u bijvoorbeeld een feest of bijeenkomst organiseert voor een grote groep kunt u ook een bordenrek bij ons huren. 

Ook is de tafelaankleding in ons assortiment opgenomen. Wij ontzorgen u met ons uitgebreide assortiment kandelaars, vazen en tafelverlichting.

En ook voor de lunch / diner bieden wij alle mogelijke oplossingen. Zo is er een uitgebreid aanbod bestaande uit bain marie warmhoud systemen, hotpots, en inzetbakken. 

Wat u ook nodig heeft voor de aankleding van uw evenement, wij kunnen u een compleet pakket aan verhuur artikelen van buffetmaterialen aanbieden.