Wij streven ernaar om u een zo optimaal mogelijke service te bieden. Op deze pagina geven wij antwoord op de meest gestelde vragen aan onze klantenservice. Indien het antwoord op uw vraag hier niet staat, neemt dan gerust contact met ons op. Hou voor de zekerheid het reserveringsnummer en/of postcode + huisnummer bij de hand, we kunnen hier naar vragen.

Vragen / FAQ

Na uw online reservering ontvangt u een orderbevestiging. Wij controleren persoonlijk uw bestelling en u ontvangt een vrijblijvende offerte. Indien wij niet alle materialen beschikbaar hebben, zal dit ten alle tijden in begeleidende email worden vermeld.
Een bestelling kunt u tot 72 uur voor de huurdatum kosteloos annuleren. Indien u materialen wilt toevoegen aan uw reservering, dan kan dit uiteraard. U kunt hiervoor telefonisch contact met ons opnemen.
Een huurdag betreft drie kalenderdagen, de dag van ophalen, de dag van gebruik en de dag van retour brengen. Voorbeeld 1: Indien u het materiaal op dinsdag wilt gebruiken, mogen deze op maandag worden opgehaald voor 17.00 uur. Op woensdag verwachten wij deze retour voor 17.00 uur. Voorbeeld 2: Indien u het materiaal op zaterdag wilt gebruiken, moeten deze op vrijdag worden opgehaald voor 17.00 uur. Op maandag verwachten wij deze retour voor 17.00 uur. (de zondag is dus GRATIS).
Nee, de zondag wordt niet geteld en is dus altijd gratis! Op zaterdag en zondag bieden wij geen bezorgservice.
Laat jouw bestelling op afspraak bezorgen. Kies uit onderstaande dagen: Maandag t/m vrijdag 09.00 - 12.00 uur 14.00 - 17.00 uur Onze bezorger levert alleen op de begane grond achter de eerste deur. Mits vooraf aangegeven hebben trappen en lange loopafstanden afwijkend tarief. De bestelling is verpakt op rolcontainers en in kratten. De materialen dienen bij ophalen op de zelfde manier klaar te staan zoals ze zijn afgeleverd. We verwachten de verhuurmaterialen weer schoon retour, behalve de borden, bestek en glaswerk. Kan ik ook zelf afhalen en terugbrengen? Uiteraard kunnen bestelling bij ons kosteloos worden afgehaald, u dient altijd van te voren te reserveren. Afhaaladres: Avondsterweg 10 8938 AK Leeuwarden Maandag t/m vrijdag tussen 08.00 en 12.30 uur of tussen 13.00 en 17.00 uur.
Snel, makkelijk en betrouwbaar betalen via elke bank in Nederland. Na uw huurbevestiging ontvangt u een link, waardoor u direct kunt betalen. Hebben we na afloop iets terug te betalen, dan ontvangt u het geld bedrag terug op de rekening van herkomst. Opgeven van een afwijkende rekening is helaas niet mogelijk. Er worden voor deze betalingsmethode geen administratiekosten in rekening gebracht.
Bedrijven en organisaties kunnen op rekening afnemen, we schrijven achteraf de rekening voor de daadwerkelijk genoten diensten. Voor uw crediteuren administratie is het mogelijk om een inkoopnummer, -referentie of kostenplaats door te geven. Deze zullen wij vermelden op de factuur.
Bij het retour brengen is het mogelijk contant en gepast te betalen. Mocht er achteraf nog iets betaald moeten worden of moeten wij iets terug betalen dan zullen wij u door middel van een bericht op de hoogte stellen. Naar gelang de aard van de transactie voegen wij een betaalverzoek of (credit) factuur toe.
Nee, bij ons betaald u geen borg. U kunt het totale huurbedrag vooraf per bank overmaken. Als u een reservering bij ons komt ophalen maken wij een kopie van uw legitimatie.
Ongeopende dranken en fusten mogen retour. Na afloop brengen wij 10% van de verkoopprijs in rekening.
Gebruikssporen en slijtage op de gehuurde materialen wordt bij ons niet aangemerkt als schade; mocht er sprake zijn van kaarsvet, krassen of beschadigingen als gevolg van onzorgvuldig gebruik, dan wordt dit gerekend als schade en worden de kosten aan u doorberekend. Als u de apparatuur bij ons terug komt brengen moet het in dezelfde staat zijn als wanneer u het bij ons komt ophalen. Mocht de apparatuur tijdens de huurperiode erg smerig worden, dan brengen we schoonmaakkosten in rekening.
Nee, wij begrijpen dat u daar geen zin in heeft. Wij verwachten dat u de servies, glaswerk en bestek ''veegschoon'' inlevert, wij doen de afwas.