Barbecue huren?

Heerlijke zomerse dag? Dan is een barbecue natuurlijk altijd het beste idee. Wanneer je een barbecue organiseert is het materiaal natuurlijk de nummer 1 vereiste. Wanneer je met een groep gaat barbecuen, dan is het natuurlijk prettig dat je een barbecue kan huren. Een barbecue die voldoet aan de specifieke wensen en eventueel ivm de groepsgrote zijn meerdere barbecue-sets vereist. Uiteraard kunt u bij Wiersma Partyverhuur terecht voor al uw barbecue benodigdheden.

U kunt bij ons terecht voor barbecues op gas, elektrisch en houtskool.

De barbecue-sets zijn verkrijgbaar in diverse formaten met een variërend aantal bakplaten. Uiteraard is het mogelijk om verschillende barbecue-sets met elkaar te combineren. Wij verhuren het materiaal uiteraard compleet en voorzien van het juiste aansluit materiaal. De barbecues worden brandschoon bij u afgeleverd. Heeft u vragen over het huren van een barbecue? Neem contact met ons op!

Bakpan huren?

In combinatie met een barbecue of los? Een bakpan is natuurlijk een uitstekende optie voor het bereiden van uw gerechten! Een bedrijfsfeest, familiefeest of met met vrienden?

Er zijn diverse optie voor het huren van een bakpan. De bakpannen zijn verkrijgbaar op ga en elektrisch. U kunt kiezen voor diverse formaten bakpannen. Uiteraard zijn deze ook te combineren. Naast de staande modellen kunt u ook kiezen voor tafelmodellen.

Uiteraard leveren wij de bakpannen als complete sets die u gelijk kunt gebruiken.